tiistai 6. elokuuta 2013

Nappi-ideoita

Jännä miten sitä voikaan ihminen hurahtaa esimerkiksi nappeihin... Ikävä kyllä en ole vielä löytänyt mitään maata mullistavan ihanaa nappikauppaa netistä; paras olisi sellainen, josta saisi laajemmin myös muita askartelutarvikkeita. Tilasin muutaman napin itselleni uudesta tuttavuudesta, Nappikauppa Punahilkasta. Siellä on lähinnä päällystettäviä nappeja, joita voisi olla joskus kiva kokeilla. Samaten valikoimissa näkyy olevan erilaisia värikkäitä kankaita, itse tilasin myös pätkän hauskaa pöllö-kuviollista nauhaa ihan vain siksi kun se oli niin valloittavaa - pidän suunnattomasti myös pöllöistä. :) Ainakin tämän tilauksen jälkeen olen tyytyväinen Punahilkkaan, toimitus oli nopea ja kaikki tilaamani tuotteet olivat sitä mitä halusinkin.

Uusien, postitse saapuneiden nappien kunniaksi etsin ideoita netin syövereistä! Ensimmäinen projekti tosin olisi etsiä lasipurkkeja, joihin laittaa napit ja toisena järjestää kämppään tilaa niin, että nappipurkit saa näkyville. Nyt napit piilottelevat pusseissa pöydän laatikossa, mikä on sangen masentavaa - olisivathan ne kuitenkin mainioita koristeita kunhan purkkiin asti päätyvät.

Kukaties osan voisi järjestää vaikka nappipuuhun...

Varsinkin sarvipää on melko tyylikäs, puutaulun voisin jopa osata tehdä.

Hauskan muffinssin voisi sommitella vaikka syntymäpäiväkorttia koristamaan ja napeilla voi myös elävöittää tylsän tavallisia valokuvakehyksiä.

Itse tosin todennäköisimmin jatkan myös nappien kanssa korulinjalla. Enpä olisi ilman ohjetta keksinyt miten kuvassa olevan nappiriipuksen saa tehtyä, nappirypäskorviksetkin ovat ihan kivat.

Rannekoruun puolestaan voisi käyttää nappien lisäksi
varastosta löytyviä muliinilankoja ja helmiä.

Tämän rannekorun tekemistä voisinkin kokeilla vaikka hetikohta!

Taas hieman uudenlainen rintakoruideakin löytyi.
Tulisi käyttöä myös nauhoille, jos jaksan tuollaista jossain välissä kokeilla
- voisihan noita käyttää vaikka lahjapakettienkin koristeluun.
Kuvan nappilaukku on ehkä hc omaan makuuni, mutta vastaavalla idealla
voisi koristella vaikkapa osan jonkun olkalaukun läpästä.

Koska nappeja ommellessa tarvitsee neuloja, bonuksena ajattelin tehdä itselleni uuden neulatyynyn!
Omistan kyllä jo yhden aikoinaan lahjaksi saadun, mutta tällainen teekuppineulatyyny olisi aivan mahtava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti